Вината на „Стоби“ претставени на Annual Winebow Vintners’ Harvest

Винаријата „Стоби“ беше дел од престижниот Annual Winebow Vintners’ Harvest.
На 28мото издание на една од најпрестижните вински манифестации која се оддржува во Њу Јорк, посетителите од целиот свет имаа ексклузивна можност да дегустираат дел од врвните вина на винаријата „Стоби“.

21686199_2078496398842489_2333005890680241900_n
Она што е од особена важност е дека настанот е воглавно наменет за трговци со вино и претставници од медиумите кои се и тоа како важни играчи во освојувањето на нови пазари.

21618002_2078496408842488_8484193170840822667_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *