Викторија и Дејвид Бекам не штедат на вино

Викторија и Дејвид Бекам се познати по тоа што сакаат да уживаат во романтични интимни вечери на кои ќе наздрават со вино. А кога се во прашање Пош и Бекс, се мора да биде се со стил, па дури и вечерата во Лондон која ја залиле со исклучително француско вино за кое платиле 4 илјади евра.

hitportal-bekam
Викторија објави на „Инстаграм“ неколку фотографии од вечерата, а фановите веќе зборуваат за цената на виното што го пиеле. Се работи за вина од регионот на Бордо, и тоа од брендовите Château Margaux и Ch Lafleur, кои се познати по своите врвни вина. Се претпоставува дека цената на едно шише вино од Château Margaux од исклучителната берба од 1995 година чини 2.500 евра.

hitportal-bekam-1-612x1024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *