Конечно, душек на кој можете безгрижно да ја оставите чашата вино

Речиси и да нема романтична приказна, сторија, фотографија, без чаша, односно две, вино.

Страста и виното дефинитивно одат во пар, но по прекрасните моменти поминати со саканата личност, сигурно најмалку што сакате е да ги поминете во чистење на трагите од вино, кои и не се отстрануваат така едноставно.

Но, очигледно овој проблем е решен за секогаш. На јутуб се појави видео од нов иновативен душек на кој речиси е невозможно да истурите чаша вино само со вашето седнување.

Дечкото на видеото дури и скокна со сета сила, а чашата остана стабилна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *