Вечер на врвни специјалитети и одбрани вина во ресторан „Ексклузив“

Со цел промоција на виното, винската култура и гастрономија, најдобриот ресторан во централна Македонија, ресторан Ексклузив, во соработка со винаријата „Тиквеш“ организираат ексклузивна вечер исполнета со врвни специјалитети и одлична селекција на вина.

Почетокот на вечерта е закажан за во 20 часот и 30 минути, а Вашата резервација можете да ја закажете на телефонскиот број 070/239-259.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *