ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ и ресторан „Моклиште“ Ве канат на првата after work забава

На средината од напорната недела, заборавете на работните и домашни обврски и дозволете си неколу часовно уживање за сите сетила. Винарската визба Милеви „Гоце Делчев – Тиквеш“ и ресторан Моклиште со задоволство Ве канат на новиот серијал на градски after work забави кој стартува оваа среда…
Прекрасен амбиент, вкусни специјалитети, врвни вина од ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ со специјални попусти до 25% и песната на градскиот двоец Пикси и Перо се само дополнителни причини да се биде дел од попладневното шоу надвор од градскиот метеж.
Резервирајте на време на 070 330 999 и 071 219 896 и дојдете заедно да ги прославиме Вашите работни победи. Почеток, 17 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *