ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ Ве кани на втората after work забава во ресторан „Моклиште“

По и повеќе од одличното премиерно издание, оваа среда ни претстои втората епизода од најдобрата after work забава во централна Македонија.

На средината и од оваа напорната недела, заборавете на работните и домашни обврски и дозволете си неколу часовно уживање за сите сетила. Винарската визба Милеви „Гоце Делчев – Тиквеш“ и ресторан Моклиште со задоволство Ве канат на втората after work забава со Пикси и Перо…
Прекрасениот амбиент и вкусните специјалитети надополнети со врвните вина од ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ со специјални попусти до 25% се само дополнителни причини да се биде дел од попладневното шоу надвор од градскиот метеж.
Резервирајте на време на 070 330 999 и 071 219 896 и дојдете заедно да ги прославиме Вашите работни победи. Почеток, 17 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *