Викенд на вкусна храна и младо вино во Попова Кула

Оваа сабота посетете ја винарската визба Попова Кула и уживајте во прекрасното младо вино во комбинација со специјално одбрана храна и музика во живо.
Забавата која започнува од 13 часот вклучува комплетно мени со порција специјални сирења во комбинација со чаша шардоне 2017 и свинско каре на скара со чаша вранец 2017 по ексклузивна цена од само 500 денари.
Резервирајте на време на 075 432 600 или на емиал lence@popovakula.com.mk и уживајте во најубавата македонска винска приказна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *