Елките од шишиња вино се новиот новогодишен тренд

Виното е едно од најдобрите работи кои му се имаат случено на човештвото, не само поради тоа што е добро за пиење, туку и затоа што од празните шишиња можете сами да направите многу украси за во домот.

19416ef89dd8e375c79bfe6d0b3f10c0

Оваа година шишињата од вино најдоа уште една примена – Новогодишни елки направени од нив!

11236205756125917833708933373226n

Луѓето ширум светот веќе почнаа со украсување за празниците, а доколку сакате ваква елка и вие, тогаш почнете со време да пиете вино и да ги собирате шишињата!

123389359926487140919691386869486n

За уште поприроден изглед, користете само зелени шишиња вино, а дополнително можете да ја украсите вашата “елка” со лампиони од тапи и новогодишни сијалички.

123534077120377588956981020303107n

12357759738164539617495113126386n

1239384411783253155287371517000139n

12393949199297197081278536628300n

e7225f5bf4e44f967eb3b68f201bcd15

ff825b221fbb51f1b1131fcca868d11c

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *