Креативните родители им испратија вино на наставниците на своите деца

Пакет вино за Божиќ се чини како совршен подарок, но креативноста на овие родители се гледа во етикетите.

Родителите напшале оригинална порака која гласи:

„Нашето дете е можеби причина за да пиеш, затоа уживај, овој пијалок е на наша сметка“. Дополнително, на местото на етикетата ставиле слика од својот помал син, како најава дека проблемите со нивните деца ќе продолжат и во иднина.

Твитот за само два дена имал повеќе од 37.000 лајкови.

Погледнете ја оваа креатива идеја:

13215

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *