Вински магионичарски трик

Можеби не е Исус и да ја претвори водата во вино, но секој би посакал во друштвото да има ваков магионичар кој може од едно шише вино да направи пет.

Погледнете

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *