Страст, моќ и сензуалност во новата реклама на Бовин

Емоции, страст, моќ, естравагантност, сензуалност, сексуалност, или накратко, се она што виното го носи со секоја своја капка, со секоја голтка, мирис и вкус, е совршено склопено во краткиот филм во кој во главна улога се вината на винаријата Бовин.

Покрај најскапите вина во Македонија, во видеото кое е дел од најновата маркетинг кампања на винаријата ќе ги видите и Мартина Марковска и Влатко Кузмановски. Видеото е во режија на Зоран Зонде Стојановски, а е снимено во хотелот Мериот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *