Среќен 2ри роденден www.vinotika.mk

Велат колку е виното постаро, толку е и подобро. Ако е тоа така, тогаш во овие две години секојдневно поминати со виното, се надеваме дека станавме подобри, пласирајќи Ви бројни информации, вести, занимливости и интересни работи за неговото височество.
Во изминатите две години бевме дел од бројни настани, дел од нив ги покривавме како главни медиумски покровители, известувавме директно од нив, споделувавме фотографии за да Ви овозможиме да бидете поблиску до се она што се случува.

_DSC0112
Направивме бројни интервјуа со луѓе од винскиот свет, луѓе кои оставија белег во винска Македонија, први го промовиравме синото и зеленото вино на професорот Влатко Тасев, а пред само петнаесетина дена имавме можност да разговараме и со господинот Ристо Милев, најголемиот производител на грозје во Македонија.

_DSC0018
Со мислите на Боемот ја пренесуваме мудроста на кафаната, на луѓето кои го живеат животот, на самиот живот.

7 (1)
Заедно со нашиот верен партнер, Апидо Фарм усреќивме десетици наши читатели, обезбедувајќи им влезници за најексклузивните концерти во Македонија. Оваа традиција ја продолжуваме, па за нашиот втор роденден доделуваме влезници за концертот на маестро Влатко Стефановски.

vlatko stefanovski
Желни да останеме цврсто на патот кој пред две години го започнавме од Драмски театар во Скопје, подготвуваме бројни нови проекти и изненадувања, со кои се надеваме ќе го задржиме Вашето ценето внимание, кое ни значи исто колку виното.

SONY DSC

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *