„Апидо Фарм“ и vinotika.mk Ве водат на концерт на Влатко Стефановски

По кратка пауза, најдобрата градска аптека, „Апидо Фарм“ и www.vinotika.mk Ве водат на нов концерт кој е вистински лек за Вашето уво, расположение и ментално здравје.
Овој пат, подгответе се за вистинско уживање во звуците на гитарата на единствениот Влатко Стефановски, кој на 17ти март ќе ги претстави својот нов албум, „Мајчин јазик“, кој лани за регионот го издаде „Кроација рекордс“ од Загреб.
Специјални гости на концертот на Стефановски се етно-составот „Љубојна“ и српската етно-дива Биља Крстиќ.
Се што треба да направите за да ги добиете двете влезници е да ги лајкнете фејсбук страниците на Апидо Фарм и винотика.мк и да го споделите линкот од објавата. Среќниот добитник ќе биде објавен на 8ми март во 20 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *