Последена шанса за да добиете гратис влезница за концертот на Влатко Стефановски

Остануваат уште неколку часови до одлуката кој ќе патува на ексклузивниот концерт на Влатко Стефановски кој на 17ти март ќе се оддржи во Скопје.

Двете влезници обезбедени од „Апидо Фарм“ и www.vinotika.mk ги чекаат своите сопственици, а се што треба да направите за да стигнете до нив е да ги лајкнете фејсбук страниците на Апидо Фарм и винотика.мк и да го споделите линкот од објавата.

За потсетување, на концертната промоција на најновиот албум на Стефановски, „Мајчин јазик“, кој лани за регионот го издаде „Кроација рекордс“ од Загреб како специјални гости ќе настапат етно-составот „Љубојна“ и српската етно-дива Биља Крстиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *