Сузана Чемерска Митрева е добитник на влезниците за концертот на Влатко Стефановски

На 8ми март, на Денот на жената, веруваме дека нашите читатели од посилниот пол нема да ни се налутат што двете влезници за ексклузивниот концерт на Влатко Стефановски ќе и припаднат на една дама.
Овој пат, среќата да ужива во настапот на маестро Стефановски и неговите гости ќе ја има Сузана Чемерска Митрева. Тимовите на најдобрата аптека во Тиквешијата, Апидо Фарм и винотика.мк и го честитаат празникот 8ми Март и и посакуваат преубави спомени од еден од најубавите концерти кои годинава ќе се случат во Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *