Ниту Оскарите не ја одделија Џенифер Лоренс од нејзиното вино

На 90-ите Академски награди кои се одржаа минатата недела, Џенифер Лоренс блесна на црвениот тепих во прекрасно издание.
Но, она што го забележаа присутните и папараците, 27 годишната Лоренс не се одвои од своето вино во текот на целата вечер.
Лоренс не го остави своето вино ниту кога ги прескокнуваше столчињата за да дојде до своето место на седење, додека со другата рака го поткреваше фустанот.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *