Видео: Послужувањето вино е вистинска наука

Угостителството е голема наука, исто како и виното. Угостителите велат дека нивното најголемо задоволство е кога на маса ќе се отвори второто шише вино. А кога имате келнер како турчинот на видеото, кое од процесот на послужување прави вистинско шоу во кое ќе уживате, тогаш газдата може да биде и повеќе од задоволен. Погледнете…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *