Пробајте ја новата Кожувчанка со вкус на лимон во пакување од 0.5 литри

Кожувчанка ДОО, како компнанија, во Република Македонија, важи за една од компаниите што секогаш ги следи светските трендови, се надградува и подобрува во поглед на квалитет и новитети.
Така, сега, Кожувчанка ДОО, во нова амбалажа од половина литар Ви ја претставува природно минералната вода Кожувчанка со арома на лимон. Кожувчанка, како бренд, покрај пакувањата од 1,5, 1 и 0,5 литри во ПЕТ амбалажа и 0,25 литри во стакло, на пазарот е присутна и со 1,5 литар со арома на лимон, а сега, како проширување на палетата се приклучува и новата амбалажа од 0,5 литар со арома на лимон.
Уживајте во добро познатата, квалитетна вода Кожувчанка која ја носи наградата “Best Buy-Macedonia”, како производ со најдобар сооднос на квалитет и цена во Р.Македонија, освежувајќи се за време секојдневните обврски со пакувањето од 0,5 литар со арома на лимон.

Кожувчанка-05L-лимон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *