Дами, подгответе се за првата Ladies Night во ВВ „Тиквеш“

Ако сте припадничка на понежниот пол и сакате малку поинаква среда од „Лига на шампиони”, тогаш вистинското место за Вас е винарската визба „Тиквеш“.
Соберете го вашето женско друштво и дојдете на вечер креирана посебно за Вас, за која врвните кулинари од најдобриот вински ресторан во земјата имаат подготвено специјално мени во кое максимално ќе уживате.
Менито на вечерта е по цена од 890 денари по лице и вклучува:
1. Мешан зеленчук со пушена сланина и лиснато тесто / Alexandria (white)
2. Полнето пилешко со кашкавал, морков и блитва / Cabernet Franc Special Selection
3. Јаболко во бел грзодов сируп / Alexandria (rosé)
4. Вода, порција домашно лепче
Резервирајте на телефон 043 447 519 / 071 338 195 или пишете на tours@tikves.com.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *