Стенд ап шоу во Попова кула со Пеџа Бајовиќ

По трите последователни викенд дегустации, „Попова кула“ за оваа сабота подготвува вистински напад на сите сетила во времетраење од три часа исполнети со врвно вино и вкусна храна, пријатна музика и загарантиранo смеење, предизвикано од еден од најдобрите стенд ап комичари на балканот, хрватот Пеџа Бајовиќ.
Пеџа Бајовиќ е еден од првите стенд ап комичари во регионот кој успешно ја гради својата интернационална кариера повеќе од 10 години. Во својата кариера има настапувано во повеќе од дваесет земји и во над сто градови низ светот.
Почетокот на шоуто е од 19 часот, а влезот е бесплатен.
Поради ограничениот број на места, резервирајте навреме на

reservation@popovakula.com.mk
mobile : + 389 76 432 630
lence@popovakula.com.mk
mobile : + 389 75 432 600

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *