Француско еногастрономско доживување во Forza Wine Bar & Restaurant

Оваа сабота, 21.04.2018, со почеток од 20:30 часот, доживејте дел од автентичната француска кујна исполнета со врвни специјалитети, прекрасни француски вина и музички шансони со акустичен бенд во живо.
Ветуваме незаборавна вечер на француската култура, вечер на храна и вино кои создаваат магија за сите сетила! Резервирајте на време на 02 3071 200 и 078 445 068 и уживајте во магичноста на француската храна, вино и музика во Forza Wine Bar & Restaurant.

30724461_1730232623700469_428819417552388096_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *