Некогашниот супермодел Кристи Бринкли го промовираше својот нов вински бренд

Освен што сеуште привлекува внимание со својот фантисчен изглед, некогашниот супермодел Кристи Бринкли го освојува светот и со својот нов вински бренд, Беилисима.
64 годишната Бринкли, која во текот на 80 – те години го освојуваше модниот свет, минатата недела во Лас Вегас го претстави својот бренд за вино Белисима.
На прекрасниот прием беа поканети голем број на познати личности, а Кристи очигледно уживаше во промоцијата, постојано смеејќи се и позирајќи пред фоторепортерите.

421414111

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *