Во среда, вечерно дружење со вината на Стоби во Барбакан Бистро Бар

Винаријата „Стоби“ и Барбакан Бистро Бар Скопје Ви го најавуваат третото издание на Stobi Night @ Barbakan Bistro Bar.
Среда по 21:00 часот, вечерно дружење залиено со вината на Стоби по промотивни цени и бесплатно вкусно мезе за сите гости.
За музичката селекција е задолжен DJ Vaso, а Вашите резервации направете ги на +389 2 3075 093.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *