Видео: Кавадарци за Пјер Бишоф

На 22 и 23 мај, Кавадарци беше домаќин на еден од најголемите светски екстремни велосипедисти, германецот Пјер Бишоф, кој во рамки на својата Синалко турнеа го посети и Кавадарци.

Во продолжение, погледнете го ексклузивното видео од пречекот на Бишоф кое е најава за петнаесет минутниот документарец за германецот кој ќе биде објавен многу наскоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *