Фото сторија: Пјер Бишоф во Кавадарци – Епизода 1

Германскиот велосипедист Пјер Бишоф во вторникот и средата престојуваше во Кавадарци, а во негова чест беа оддржани две велосипедски паради и пригодна програма. Во наредните три дена, ќе споделиме повеќе од 250 фотографии преку кои ќе Ви ја раскажеме најубавата приказна од годинашната Синалко тура.

7D6A2667

7D6A2668

7D6A2670

IMG_1176

IMG_1183

IMG_1184

IMG_1191

7D6A2672

7D6A2683

7D6A2687

7D6A2705

IMG_1200

IMG_1206

IMG_1207

IMG_1208

IMG_1212

IMG_1213

7D6A2724

7D6A2726

7D6A2727

7D6A2728

7D6A2731

7D6A2732

7D6A2734

7D6A2735

7D6A2736

7D6A2740

7D6A2741

7D6A2743

7D6A2745

7D6A2747

7D6A2749

7D6A2750

7D6A2752

7D6A2758

7D6A2759

7D6A2760

7D6A2761

7D6A2762

7D6A2763

7D6A2765

7D6A2767

7D6A2768

7D6A2769

7D6A2770

7D6A2771

7D6A2772

7D6A2773

7D6A2774

7D6A2775

7D6A2776

7D6A2777

7D6A2783

7D6A2786

7D6A2787

7D6A2788

7D6A2790

7D6A2791

IMG_1301

IMG_1304

IMG_1313

IMG_1317

IMG_1319

IMG_1327

IMG_1331

IMG_1334

IMG_1337

IMG_1338

IMG_1342

IMG_1345

IMG_1346

IMG_1352

IMG_1354

IMG_1356

IMG_1359

IMG_1362

IMG_1364

IMG_1366

IMG_1368

IMG_1369

IMG_1372

IMG_1376

IMG_1377

IMG_1382

IMG_1383

IMG_1385

IMG_1388

IMG_1392

IMG_1394

IMG_1402

IMG_1403

7D6A2777

7D6A2780

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *