Фото сторија: Пјер Бишоф во Кавадарци – Епизода 2

Германскиот велосипедист Пјер Бишоф во вторникот и средата престојуваше во Кавадарци, а во негова чест беа оддржани две велосипедски паради и пригодна програма. Во наредните три дена, ќе споделиме повеќе од 250 фотографии преку кои ќе Ви ја раскажеме најубавата приказна од годинашната Синалко тура.

IMG_1417

IMG_1419

IMG_1420

IMG_1424

IMG_1425

7D6A2805

7D6A2807

7D6A2808

IMG_1428

IMG_1432

IMG_1429

7D6A2812

7D6A2815

7D6A2816

7D6A2818

7D6A2819

 

IMG_1431

IMG_1434 IMG_1444

IMG_1446

IMG_1448

IMG_1453

IMG_1458

IMG_1460

IMG_1464

IMG_1467

IMG_1469

IMG_1470

IMG_1471

IMG_1473

IMG_1482

IMG_1483

IMG_1484

IMG_1489

IMG_1491

IMG_1492

IMG_1494

IMG_1497

IMG_1499

IMG_1502

IMG_1505

IMG_1506

IMG_1510

IMG_1511

IMG_1513

IMG_1522

IMG_1525

IMG_1527

IMG_1529

IMG_1531

IMG_1532

IMG_1533

IMG_1538

IMG_1539

IMG_1541

7D6A2844

IMG_1547

IMG_1555

IMG_1557

IMG_1560

IMG_1564

IMG_1578

IMG_1583

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *