Фото сторија: Пјер Бишоф во Кавадарци – Епизода 3

Германскиот велосипедист Пјер Бишоф во вторникот и средата престојуваше во Кавадарци, а во негова чест беа оддржани две велосипедски паради и пригодна програма. Во наредните три дена, ќе споделиме повеќе од 250 фотографии преку кои ќе Ви ја раскажеме најубавата приказна од годинашната Синалко тура.

7D6A2863

7D6A2871

7D6A2872

7D6A2873

7D6A2874

7D6A2875

7D6A2877

7D6A2878

7D6A2879

7D6A2880

7D6A2881

7D6A2882

7D6A2883

7D6A2884

7D6A2885

7D6A2886

7D6A2888

7D6A2890

7D6A2892

7D6A2895

7D6A2896

7D6A2897

7D6A2903

7D6A2904

7D6A2905

7D6A2906

7D6A2907

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *