Видео: Потсетување на велосипедската парада со Пјер Бишоф

И по една недела, сеуште сме под импресии од неверојатното дружење со Пјер Бишоф, германскиот екстремен велосипедист кој во рамките на својата Синалко турнеа минатиот вторник пристигна во Кавадарци.

Бишоф, во кого свој идол пронајдоа стотина дечиња кои со своите велосипеди се вклучија во велосипедската парада, засекогаш ќе го памети градот кој му го приреди најубавиот пречек, и ќе се сеќава на видеото кое можете да го погледнете уште еднаш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *