Започна одбројувањето до Алшар 2018

Кавадарци, но и Македонија одбројуваат до третото издание на најпопуларниот и највозбудливиот аутдор фестивал во земјата, Алшар 2018, кој и годинава, од 8 до 10 јуни,  ќе ги собере на едно место сите вљубеници во велосипедизмот, планинарењето, љубителите на природата и забавата.
винотика.мк како и претходните две години, повторно е дел од медиумските поддржувачи на настанот, кои со најави, интервјуа, статии, бројни фото галерии и известувања во живо од самиот настан ќе инфомираат за се она што е поврзано со Алшар 2018.
За почеток, со неколку одбрани фотографии Ве потсетуваме на најинтересните моменти кои ги забележаа нашите фотоапарати.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *