Отворен новиот продажно изложбен салон на Тим Компјутери

По осум години во кои изградија бренд на препознатлив и доверлив партнер, Тим Компјутери од Кавадарци, сакајќи на своите клиенти да им обезбеди целосно уживање при купувањето, го отвори својот нов, современ и модерен продажно/изложбен салон.
На површина од повеќе од 90 метри квадратни, во новиот салон кој е лоциран на улицата „Илинденска“ бр.11, наспроти Македонска пошта, покрај огромната понуда на напредни компјутерски конфигурации и компјутерска опрема, одсега достапни за сите клиенти се и клима уреди, телевизори и апарати за домаќинството од најголемите светски брендови.
Изборот на се она што Ви треба за еден совршено опремен современ дом, канцеларија или деловен простор, никогаш не бил полесен и подостапен.

Тим Компјутери, за се она што им треба на новите генерации.

7D6A3886 []

7D6A3888 []

7D6A3890 []

7D6A3891 []

7D6A3892 []

7D6A3893 []

7D6A3896 []

7D6A3894 []

7D6A3898 []

7D6A3902 []

7D6A3913 []

7D6A3917 []

7D6A3918 []

7D6A3919 []

7D6A3920 []

7D6A3921 []

7D6A3922 []

7D6A3923 []

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *