Купете го навреме Вашиот уникатен Алшар 2018 пакет

На само пет дена од третото издание од најмасовниот аутдор настан во земјата, Алшар 2018, Ве потсетуваме дека пакетот за учесниците е сеуште достапен.
Во пакетот, освен производи од пријателите и поддржувачите на настанот и здружението Тиквешки Точакџии се наоѓа и уникатната Алшар 2018 маичка, со посебен дизајн која едноставно морате да ја имате во вашата колекција.

30725059_925700344269880_4213524494045675520_n
Сите заинтересирани кои сакаат да обезбедат пакет пред почетокот на настанот, може да резервираат со уплата на с-ка на Здружението на следниот начин:

Здружение Тиквешки Точакџии-Кавадарци
жиро с-ка: 500000001032010 Депонент Стопанска Банка АД Битола
*сума: 500ден.
цел на дознака: Котизација Алшар2018-
**(големина на маичка)

*Доколку се уплаќа за повеќе котизации, секоја изнесува 500ден
**Доколку се уплаќа за повеќе котизации, се наведуваат сите големини на маички

За подетални информации, обратете се во инбокс на страната на Тиквешки Точакџии или на тел. бр.077/59 33 13

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *