Во живо од АлШар зоната: Дождот нема влијание на забавата

По сончевото претпладне кое им овозможи идеални услови на мотоџиите да продефилираат по фестивалските стази, и вистинско уживање на сите кампери и гости во централната фестивалска зона, попладнето донесе интензивни и обилни врнежи од дожд.

34841087_10156388973956726_6449044174065893376_n

34811890_10156388973526726_5139823161675612160_n
Најавениот дожд очекувано му предизвика големи проблеми на организаторот, кој допрва ќе го утврдува текот на утрешната програма, но ниту обилните врнежи, ниту температурите кои се далеку од оние типични јунски не ги предомислија „жителите“ на камп зоната, кои и во лоши услови се забавуваат со се она што како фестивалска програма го понудија Тиквешките точакџии.

34906488_10156388973906726_9113985589262155776_n
Меѓу бројните гости во денешната фан зона беше и градоначалникот Митко Јанчев кој со својата фамилија неколку часови уживаше во програмата на првиот фестивалски ден.

34881858_10156388974246726_8672495240797487104_n

34792618_2175866829097841_1420669868918702080_n
Винотика.мк останува да ги следи настаните на терен, и ќе информира навреме за сите евентуални програмски промени кои би ги предизвикал дождот.

34811365_10156388973566726_6870734839260119040_n

34795322_10156388973836726_5022338110864752640_n

34817698_10156389002761726_928495109610143744_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *