Фантастични организатори кои знаат да се забавуваат

И покрај тоа што организацијата на голем настан како што е „Алшар – Допри го сонцето, дознај ја тајната за настанокот на светот“ знае да биде доста стресна и нервозна, сепак, организациониот одбор на здружението Тиквешки точакџии, освен што покажаа дека знаат како да се носи со притисокот и да организираат врвна забава за сите присутни, знаат и како самите да се опуштат и да се забавуваат.

Во прилог се фотографии од сите три фестивалски дена во кои по сите напори, момците и девојките од Тиквешките точакџии најдоа енергија да и се препуштат на музиката од фестивалската зона.

Секоја чест дечки

34756389_951535775019670_8531329411058761728_n

34838297_952194694953778_3297778818760048640_n
35026729_952197638286817_7204784403266928640_n

35072290_952197328286848_3503548618852270080_n

SONY DSC

 

SONY DSC
SONY DSC

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *