АлШар 2и18 – Фото сторија 1

И три дена по завршувањето на Алшар 2018 – Допри го сонцето, дознај ја тајната за настанокот на светот, сеуште сме под импресии од се она што се случуваше на Кожув планина.

И додека во нашата редакција сеуште се средува фотогалеријата која годинава е четирицифрена, Ви ги претставуваме фотографиите на нашите двајца млади соработници, Ристе Стамаџиев и Мартин Димов кои на својата прва Алшар авантура создадоа вистински ремек дела, овекувајќи моменти кои ќе се паметат со децении.

Подолу е нашиот топ тен на фотографии, а на следниот линк можете да ги погледнете сите 565 фотографии

1

2

3

4

5

6

9

7

8

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *