Видео: Алшар 2018 – Голема велосипедска тура

Иако Алшар е многу повеќе од рекреативно аутдор велосипедско доживување, сепак целата возбуда и адреналин што ги носат велосипедските патеки се главната причина овој настан од година во година да биде се помасовен.

Со оглед на тоа што повеќе од 3/4 од учесниците и гостите ја немаат можноста да го почуствуваат опркужувањето на големата велосипедска патека, Ви го пренесуваме видеото кое го подготви уште еден вљубеник, голем пријател, почитувач и редовен учесник на Алшар 2018, Диме Стаменов.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *