Јелена Розга со чаша вино во рака му пееше на Петар Грашо

Пејачката Јелена Розга, понесена од летната атмосфера, со песна и чаша вино одлучи да се опушти во друштво на пријатели, меѓу кои беше и Петар Грашо.
„Колега, ова беше супер песна за вас. Што мислите вие?“, праша пејачката под снимката што ја објави на „Инстаграм“.
„Зошто ме туркаш од своето срце надвор?“, му пееше Јелена Розга на Петар Грашо додека тој го свиреше хитот на клавир.

https://www.instagram.com/p/BmRCcPugrUz/?utm_source=ig_web_copy_link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *