Две чаши вино се доволни да ја распламтат страста

Се што треба да направите е да пазите што пиете, посебно во вечерните часови. Многумина сигурно имаат цело шише дома, а не знаат дека може да им го зачини љубовниот живот.
Се работи за црвено вино, порачуваат италијанските научници. Само две чаши дневно прават чуда! Најдобро е што исто делува и кај жените и кај мажите. Кај жените ја поттикнува циркулацијата во ерогените зони, а кај мажите го подигнува нивото на тестостерон, што го зајакнува либидото.
Сепак, не претерувајте. Две чаши се доволни. Како што е откриено, повеќе од тоа го убива расположението и не води никаде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *