Гроздоберски цени на вината на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ во „ТД-ТД“ маркети

Во неделата во која Кавадарци ќе го одбележи најновото издание на манифестацијата Тиквешки гроздобер, уживајте во вината на ВВМ „Гоце Делчев – Тиквеш“ и тоа по специјални цени во маркетите на „ТД-ТД“.
Само оваа недела, купете ги трите најпродавани вина од брендот „Суво Горско“, и тоа трпезните суво бело и суво розе по „гроздоберски“ цени од 98 денари и трпезното суво црвено вино за само 109 денари.

40595684_1116768445146350_8756235291909423104_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *