Утре започнува Тиквешкиот гроздобер

Од утре 7-ми септември во градот Кавадарци започнува традиционалната манифестација „Тиквешки гроздобер 2018” со тродневна целодневна и вечерна програма.
Градот Кавадарци со задоволство ги кани сите граѓани да бидат дел од оваа голема манифестација, каде ќе се задоволат сите вкусови – ќе се врати традицијата, но ќе има и моменти на забава за сите возрасти.
На 7-ми, 8-ми и 9-ти септември бидете дел од програмата која ќе се случува на 5 различни локации во градот Кавадарци.
Овие 3 дена Ви посакуваме да бидат Ваши, убави, незаборавни.Овој “Тиквешки Гроздобер 2018-Кавадарци” да биде уште една убава “Приказна под отворено небо”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *