www.vinotika.mk, виното знае зошто

Искусните колекционери и трговци знаат каде и кога се купуваат квалитетни вина ширум светот.

Сепак, немојте да го занемарите и фактот дека виното е всушност многу повеќе од уметност. Денес, виното е виното е бизнис. И да, маркетинг. Без добра приказна денес нема добро вино.

Затоа, vinotika.mk од своето постоење до денес, внимателно, не премногу длабоко, забраздува во винската материја.

Поезија и музика, вино и храна, совети, винска култура и бон тон…

Ете, тоа е концептот, малку, не премногу, а сепак достојно затоа што неговото величество виното го очекува од нас.

На здравје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *