Андреј го обра грозјето

Андреј од ДНК е во голема трилема, дали да прави вино, ракија или двете?
Својата трилема Андреј ја сподели со своите следбеници на социјалните мрежи откако објави фотографија по успешно завршената берба. Не знаеме што му сугерираат неговите следбеници, но ние му предлагаме да се обиде со вино, затоа што и онака е кратка листата на познати македонски личности кои се занимаваат со винарство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *