Тиквешка вечер во Њу Џерси

Вино, македонска трпеза и добра музика со фантастичните Дрим Тим ќе бидат дел од Тиквешката вечер која на 6ти октомври 2018 ќе се оддржи во сабота, 6 октомври во Њу Џерси во Америка.
Настанот ќе се оддржи во црквата Свети Никола Македонски, а влезот кој вклучува бесплатна вечера чини само 20 долари. Сите заинтересирани можат да ги резервираат своите влезници на следните телефонски броеви
Томе Велковски – 973.388.5597
Богдан Михов – 201.873.5310
Лазе Велков – 917.403.3160
Ангел Негрев – 973.417.1074
Зуко – 862.571.5304
Ласко Вешков – 973.914.0472

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *