Викенд промоција на Каберне Совињон во Попова Кула

Новиот викенд носи нови вински доживувања во винаријата Попова Кула. Овој пат на менито е виното Каберне Совињон 2015.
Освен можноста да се дегустира, од винаријата предлагаат за целосно уживање ова вино да го споите со свинско печење во сос од модри сливи подготвено од врвните мајстори на кулинарскиот занает.
Резервирајте навреме на 076 432 630, 075 432 600 или на e-mail: reservation@popovakula.com.mk и lence@popovakula.com.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *