Вино и даски со мезиња

Во исчекување на Божуле и официјалната промоција на младото вино од новата сезона, се позасилени се интимните дегустации на кои се собираат последните мислења за виното од новата реколта. Ваквите дружби особено кај сопствениците на домашните винарии често знаат да преминат во целовечерни забави на кои дегустирањето преминува во консумација, особено кога масата е полна со различно мезе.
А кога веќе се бега од стандардното и конвенционалното, тогаш Ви препорачуваме богати даски во комбинации на месо, сирење, кашкавал, овошје, зеленчук и се она што вклучува Вашата имагинација и знаење за виното…

5

4

3

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *