Викенд промоција на млади вина во Попова Кула

Викенд промоциите во Попова Кула продолжуваат со дегустација на младите вина.
Оваа сабота и недела, имате ексклузивна можност да пробате 4 чаши младо вино по неверојатна цена од само 50 денари.
Секако, не пропуштајте ги и врвните гастрономски уживања кои ги нуди ресторанот на винаријата.
Закажете навреме на 076 432 630, 075 432 600 или на e-mail: reservation@popovakula.com.mk и lence@popovakula.com.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *