Кралска винска викенд забава со Пикси и Ване во Вила Марија

Сезоната на кралски вински забави надополнети со врвна храна и одлична музика продолжува и овој викенд.

Оваа сабота во кралската винарија „Вила Марија“ целовечерно уживање во најголемите светски, балкански и македонски хитови со најдобриот двоец во тиквешијата, Пикси и Ване.

Почеток на забавата 22:30.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *