Во сабота во Кавадарци, фестивал на младо домашно вино

Во организација на здружението „Винотек“, во сабота, 8 декември, во стаклената сала на Ангро Промет Тиквешанка ќе се оддржи фестивал на младо вино.
На фестивалот своите вина од годинешната реколта ќе се дегустираат вината на повеќе од 20 домашни производители на вино, за кои ова е одлична шанса да ги промовираат своите производи.
Почетокот на настанот е во 12 часот, а влезот за истиот е слободен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *