Пикник на снег со греано вино и колбаси

Кој вика дека треба да го чекате првото пролетно сонце или први мај за да одите на пикник, кога тоа можете да го направите и на сред зимо, дури и кога надвор се е покриено со снежна покривка. Колбасите на скара во комбинација со греано вино се секогаш перфектна комбинација, а ако сеуште Ви фали инспирација, погледнете го следното видео

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *