Видео: Кога виното ќе ја запроси Вашата девојка

Велат секое вино крие своја приказна. Најчесто се тоа убави приказни, кои инспирирале и инспирираат илјадници режисери да ги претворат во фантастични видеа.

Најчесто се тоа романтични сцени, но овој пат се работи за една поинаква приказна која ја крие виното.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *