По повод месецот на виното и љубовта, концерт на Жељко Самарџиќ

По повод месецот на љубовта и виното големата балканска ѕвезда Жељко Самарџиќ на 16 февруари ќе оддржи целовечерен концерт во Скопје.
На концертот кој ќе се оддржи во Вип Арената Борис Трајковски, Самарџиќ ќе ги отпее сите свои хитови и балади.
Влезниците веќе се во продажба преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com, „Пола Југотон“, и „Цвеќера Розе-Веро2“.
Организатори се „Прагма продукција“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *